Уебрикс Демо

Начало

Добре дошли в Демо уеб сайта на Webrix!

Уважаеми посетители,
Намирате се в базовия демо сайт на Уебрикс. Неговата задача е да придобиете представа за функционирането и поддръжката на един стандартен уеб сайт, създаден от нас. За тази цел, ние сме създали уеб сайт  с примерна структура и информация.

В него Вие можете да се запознаете с възможностите за организация на съдържанието, за това как самостоятелно да осъвременявате информацията в сайта и колко лесно и интуитинвно е това.  Ще се запознаете с работата с административния панел на уеб сайта и ще можете сами да добавите примерна информация за да видите как тя ще изглежда в публичната му част.
На Ваше разположение е и подробно ръководство за работа със софтуера.

Ако имате допълнителни въпроси или нужда от консултация, ние сме насреща и можете да се свържете с нас!  

Как да работим с Демо уеб сайта на Webrix?


За да правите това,  трябва да влезнете в административната част на уеб сайта, използваки този линк:
http://basic.webrix-studio.com/admin/
Потребителско име: demo@webrix-studio.com
Парола: demo
Там, можете да променяте свободно предварително въведената информция, както и да добавяте нова  и да наблюдавате как това се отразява в публичната част на сайта.

Информацията в уеб сайта


Структурата и информацията в Демо уеб сайта са примерни и тяхната цел е да онагледят възможностите му и работата с него. В уеб сайта са използвани пасажи тип Lorem Ipsum. Защо, можете да прочетете тук
Можете свободно да експериментирате, като качвате и редактирате текстове, снимки файлове.

Имайте предвид, че на всеки 24 часа информацията в  това Демо автоматично се връща в изходно положение (резетва се базата данни и файловете на сървъра), за да могат и други посетители да го ползват.